Хороскоп за 7 септември, вторник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Вие сте енергични и готови за подвизи. Вярно е, че те едва ли са необходими днес. Но определено няма да скучаете. Ще бъдете свидетели на неочаквани събития и интересни съвпадения. Възможни са срещи, които ще ви направят силно впечатление и ще покажат как да продължите.

ТЕЛЕЦ

Днес е ден за повече почивка. Не винаги си струва веднага да се захванете за работа. Често има ситуации, в които първо трябва да обмислите всичко и да съставите план и едва след това да действате. Около вас има хора, с които може да се консултирате, направете го.

БЛИЗНАЦИ

Добър ден за размисъл за някои важни неща. Не винаги искате да споделяте чувствата си, да говорите за мъките и тревогите си. Може да обсъждате общи планове, ще бъде много полезно. Това е благоприятен ден за творчески занимания и всеки бизнес, който ви позволява да дадете воля на въображението си.

РАК

Не бързайте да харчите парите си. Това не е най-добрият ден за спонтанни покупки. Планираните няма да ви разочароват и трябва да се ограничите до тях. Останалата част от деня е благоприятна. Приятели могат да споделят добри новини и да ви дадат чудесни съвети. Вероятни са романтични изненади.

ЛЪВ

Успявате да направите добро впечатление и за това дори не е нужно да полагате особено усилие. Мнозина са готови да изслушат вашето мнение, да следват съветите ви и да помогнат в осъществяването на идеи, които дори ви изглеждат смели. Този ден е подходящ за решаване на финансови въпроси.

ДЕВА

Началото на деня може да бъде забързано. Оказва се, че не е толкова лесно да се оставят настрана неприятните мисли. Помислете какво ще правите и се върнете към въпроси, които са останали нерешени. Денят ви обещава неочаквани открития и страхотни идеи, които скоро ще реализирате.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар