Николаос Цитиридис призна, че е лудо влюбен. Коя е жената?

Гласувайте за статията

Въпреки това майка му си остава най-важния човек в живота му

Николаос Цитиридис най-накрая призна в прав текст за жената в живота си.

Думите му предизвикаха бурни вълнения в социалните мрежи. Това признание бе направено от тв водещият по време на гостуването му през уикенда в „Търси се“ по bTV.

„Лудо влюбен съм. И това продължава от 7 месеца. Никога не съм очаквал, че може да ми се случи“, изповяда се Николаос Цитиридис в „Търси се“.

Николаос Цитиридис

Въпреки това майка му си остава най-важния човек в живота му

Водещият на вечерното шоу по bTV, чиито нов сезон стартира снощи, не направи пълни признания. Той отказа да отговори коя е дамата на сърцето и леглото му. Мълвата из телевизионните коридори обаче упорито носи, че е актриса.

Николаос Цитиридис обаче разкри коя е най-важната жена в живота му. Той бе категоричен, че откакто се е появил на бял свят, това е майка му. Тя никога не е позволила той да усети отсъствието на баща и до днес може да му прости всичко.

„Дори да убия всички хора на света, тя пак ще каже, че съм невинен. И когато я запитам как е възможно, ми отговаря: „Като имаш деца, ще видиш“.

Колегите на Цитиридис в предаването пък го похвалиха като най-големия работохолик между тях – идвал пръв в 10 и си тръгнал последен сред предаването. Не крият, че в началото на общия им бизнес им се струвал малко изперкал, докато се убедят, че е човек, който гони до дупка целите и ги постига по най-добрия начин.

Николаос показа и третата важна представителка на нежия пол в битието си – котката Карма. Той е нарисувал сам нейния образ и са му го татуирали върху бицепса на лявата ръка, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар