Последни новини за мистериозната смърт на сина на Нели Монеджикова

Гласувайте за статията

Преди 15 години тя изгуби и съпруга си

Както вече стана ясно синът на актьорите Нели Монеджикова и Антоний Генов (1950-2006) – Ангел Генов, бе открит мъртъв в жилището си в Лондон.

Актьорът е издъхнал при неясни обстоятелства. Поради тази причина ще бъде направена аутопсия, която да установи причината за смъртта му. Това каза в ефира на Нова тв посланикът ни в британската столица – Марин Райков.

Нели Монеджикова

Преди 15 години тя изгуби и съпруга си
(Нели Монеджикова със сина си Ангел)

43-годишният възпитаник на НАТФИЗ не отговарял на телефона си два дни. Именно този факт станал причина приятелите му да разбият вратата на жилището, в което живеел актьорът.

Ако се питате откъде ви е толкова познато името Нели Монеджикова, тук е мястото да отбележим – от сериала на Нова „Ол Инклузив“.
Синът на Нели Монеджикова е роден на 26 януари 1978 г. Завършва НАТФИЗ в класа на Надежда Сейкова със специалност „Актьорско майсторство за драматичен театър“.

Играе на сцената на театър „Българска армия“, докато заминава за Лондон, за да постъпи в актьорската школа „MetFilm School“. Посещавал е също Международна лятна театрална школа в Москва с художествен ръководител Александър Калягин.

Носител е на две награди „Икар“ – за дебют за ролята на Алън Стренг в „Питър Шафър“ (постановка на Старозагорския театър) и за поддържаща мъжка за Панталоне в „Принцеса Турандот“ от Карло Гоци.
Има роли в киното, една от тях е във филма „Котка в стената“ на Мина Весела Казакова.

Съболезнования в социалните мрежи изказаха много колеги и приятели на Ангел Генов.

„Сбогом, Ангел Генов! Лек път нагоре“, написаха от Съюза на българските артисти.
„Деликател, чудесен, разкошен човек и актьор. Лек път, Аче“, сподели и режисьорът Йордан Славейков Тодоров. Колежката му Красимира Кузманова пък написа: „Светла да е паметта му! Поклон!“.

В съболезнованията под публикацията на съюза се включиха още Мая Бежанска: „Светъл да е пътят ти, Аче“;
Ненчо Балабанов: „Не мога да повярвам! Светъл път, Аче! Поклон!“;
Койна Русева: „Аплодисменти“;
Симеон Владов: „Искрени съболезнования на близките и приятелите му! Толкова е тъжно… Светла да е паметта му!“;
Вяра Табакова: „Сърцето ми е разбито! Бог да прости светлата му душа“, „Не мога да повярвам! Играхме заедно в пиесата на Теодора Димова – „Кучката“, неговият дебют в театър „София“, направи силна роля, защото беше много талантлив!;
Къде се разбърза, момче!!! Светло да ти е!“, написа и писателката и дъщеря на Димитър Димов – Теодора Димова, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар