Дейвид Бекъм засенчи синовете си с яко тяло (Вижте го на пикантно фото без бански)

Гласувайте за статията

Виктория Бекъм сподели пикантна снимка на съпруга си

Лятото приключи, но съпругата на  Дейвид Бекъм сподели с феновете си горещи снимки. Дизайнерката пусна в Инстаграм неочаквано откровено и секси моментно фото на съпруга си, озарявайки студените есенни дни на своите последователи.

В личния си профила Виктория публикува снимка, на която Дейвид Бекъм прави слънчеви бани, докато лежи в басейна. Бившият футболист свали банските си, оголвайки стегнатите си задни части. Снимката се оказа не само пикантна, но и естетична: загорялото тяло на спортиста изглежда особено красиво на фона  на прозрачната лазурна вода.

Екс футболистът шашна със стегнати задни части
Снимка: Инстаграм

„Приятна неделя, не ми благодарете!“ – е посланието  към фотото на съпруга на Бекъм, знаейки какво точно в нейния акаунт искат да видят абонатите.

Последователите на Виктория оцениха смелостта й, но все пак попитаха как е решила да публикува такава откровена снимка в своя профил. – Няма ли да имаш проблеми по -късно? – шеговито написа един от интернет потребителите, намеквайки, че Дейвид все още не знае за съществуването на тази снимка.

Женската част от публиката се възхити на атлетичното тяло на футболиста и отново завидя на Вики . „Ето защо Дейвид има повече последователи от Бруклин“, казва един от последователите на модната дизайнерка , подчертавайки, че въпреки огромната армия от фенове, които има синът на спортиста, баща му все още е лидер в броя на разбитите женски сърца, предават от graziamagazine.ru.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар