Слави Трифонов се отказа от любимия си джип

Гласувайте за статията
Шоуменът и настоящ политик Слави Трифонов вече не може да се качи във високото возило

Слави Трифонов се е принудил да се раздели с любимия си джип марка „Рейндж Роувър“ и вече се придвижва с тузерски „Мерцедес“ S класа – пише в. „Уикенд“. Преди гологлавият шоумен и настоящ политически лидер се возеше във високопроходимия джип, а зад него в идентичен се возеше охраната му. Заради здравословните си проблеми обаче лидерът на ИТН вече не може да се качи във возилото, което му е високо, и го заменил с лимузина, в която му е по-лесно да сяда – отбелязва изданието.

Дългия едва се придвижва с помощта на патерици и от известно време разбрал, че се налага да си купи по-ниска кола, която да му е по-удобна предвид здравословното му състояние. Слави Трифонов се е отказал от любимия си номер 7878, който използваше години наред. Политикът бе сложил цифрите на всичките си возила, като джиповете му се различаваха единствено по последните букви на регистрационните табели.

Трифонов от години джитка със затъмнени задни и преди стъкла. Той периодично подновява возилата си с по-нови. В регистрационните табели на колите на Слави отново присъстват цифрите 7 и 8 , но в комбинация с други цифри, така че да не могат автомобилите да бъдат лесно разпознати на обществени места и паркинги – отбелязва изданието.

Слави Трифонов се разделил с любимия си джип

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар