Росен Плевнелиев купил хотел в Гърция? Преглеждания: 987

Ето го новото гръцко бижу на Плевнелиев
0
Бившият президент Росен Плевнелиев притежава луксозна сграда на брега на Йерисос

Бившият президент Росен Плевнелиев отново показа острия си бизнес нюх – пише в. „Марица“. 57-годишният политик и бизнесмен наскоро е придобил гигантски 5-звезден хотел в Гърция, построен преди години с парите на монаси от Атон – твърди сайтът Lupa.bg. Нощувката в крайморското бижу отговаря на предлаганото качество и през месеците юли и август е била близо 300 евро на вечер…

Сайтът се позовава на разкритие във Фейсбук на някой си Стелиян Андреев, който разказва за имотната сделка на Росен Плевнелиев, очевидно запознат с детайлите.
Новата 5-звездна придобивка на бившия ни президент е в градчето Йеросос, Гърция. Хотелът си е чисто нов и заработи тази година, набира се недалеч от огромната му къща в Уранополи.

„Mount Athos Resort“ има странна съдба – построен отдавна от гръцки бизнесмен са парите на гръцките монаси в Атон, не доживява да работи дълго… Изоставен за дълги години в трагично състояние, после продаден от наследници преди 2 години на български собственици. Местните говорят за многомилионна инвестиция, зад която добре прозира фигурата на бившия ни президент. Говорят и таверните по Йерисос за купоните на Росен още преди да заработи хотелът.

Ето го новото гръцко бижу на Плевнелиев

Не е ясна сумата, срещу която Плевнелиев е станал собственик на чудния хотел. Според финансисти, до които изданието се е допитало, стойността на имота е поне 15 млн. евро.

Оценете този post

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.