Дори не предполагате с какви трудности се сблъсква ежедневно принц Уилям

Гласувайте за статията

Със сигурност тази тежка травма ще го мъчи до края на живота му

На престолонаследника принц Уилям със сигурност не му е никак лесно.

Освен глава на семейство, съпруг и баща на три деца, той е внук на кралицата и бъдещ наследник на престола.

Уилям

Със сигурност тази тежка травма ще го мъчи до края на живота му

И въпреки че изглежда, че се справя с всичките си роли перфектно, той също среща трудности, дори в ежедневните, но важни задачи.
Наскоро „BBC One“ излъчи документалния филм „Football, Prince William and Our Mental Health“. В него херцогът на Кеймбридж отново говори открито за травмата от загубата на майка си Даяна и за отражението й върху живота му и до днес.

По думите на принц Уилям, липсата на Даяна е много осезаема, когато става дума за неговата роля на родител. Той иска да даде най-доброто на трите си деца, но нея я няма, за да я потърси за искрен съвет, да се допита до нея какво е правилно и какво – не.

Принц Уилям казва, че освен че е преживял това травмиращо събитие (загубата на майка си), той е усещал и липсата на своя баща като по-малък. Това е довело до сериозни емоционални колебания, защото е нямало кой да му помогне и да го насочи.

Сега херцогът на Кеймбридж е щастлив, че има своята съпруга, с която непрекъснато се подкрепят взаимно. Двамата преминават през трудностите, развиват се и се учат един от друг, предава „The News“.

Принц Уилям за пореден път подчертава и възможността болката от травмата да се появява отново и отново в най-неочакваните моменти, дори и да си сигурен, че вече си я превъзмогнал. Точно както при него се е случвало неведнъж и очевидно ще продължава да се случва, пише lifestyle.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар