Димитър Рачков се завръща ударно с…

Гласувайте за статията

Кулинарното шоу „Мастършеф” повече няма да се снима у нас

Комикът Димитър Рачков подготвя ударното си завръщане със своето комедийно шоу.

От новия телевизионен сезон, то отново ще се излъчва веднъж седмично в ефира на Нова телевизия.

Димитър Рачков

Кулинарното шоу „Мастършеф” повече няма да се снима у нас

И всичко това на фона, че дебютът му през пролетта не пожъна големи успехи и подходът на комика бе разкритикуван от доста зрители.
Съществени промени по формата нямало да има. В екипа обаче направили рокади, тъй като слабото звено безспорно бяха сценаристите.

Изгонената от Нова тв снаха на Васил Божков – Ива Софиянска пак ще се завърне в медията. Тя ще отговаря за подбирането на гостите именно в предаването на Димитър Рачков.

Със съкратен 30-минутен формат се завръща и Николаос Цитиридис. Той ще пълни дупката след късните новини на Би Ти Ви в делничните дни. Въпреки спекулациите, че гологлавият грък ще излети от ефира, ръководството е решило да даде последен шанс на шоуто му.

Цитиридис потвърди, че вече се снимат епизоди, с фотос във Фейсбук. На него той показа как му скубят веждите и го подготвят за екран. От екипа на шоуто му обаче си тръгна зам.-главният редактор Лора Крумова. Тя ще води свое чисто ново публицистично предаване „На фокус“ всеки неделен следобед по Нова тв.

За съжаление на почитателите на кулинарното шоу „Мастършеф”, то повече няма да се снима у нас. Информацията потвърди и самата Силвена Роу, която бе част от журито, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар