Жоро Низамов направи шокираща изповед за Зуека

Изненадващото му решение измести фокуса дори и от важните теми за деня
0

Изненадващото му решение измести фокуса дори и от важните теми за деня

Режисьорът и актьор Жоро Низамов направи шокираща изповед за актьора Васил Василев-Зуека.

Двамата работят заедно от дълги години. Оказва се, че и Низамов е изненадан от решението на Зуека. Разкрива, че са си писали тези дни и застава плътно зад него и го подкрепя в новия му път.

Зуека
Изненадващото му решение измести фокуса дори и от важните теми за деня

Решението на Васил Василев-Зуека да емигрира в Испания хвърли всички в ступор. То успя да измести фокуса дори от най-актуалните политически новини в момента, както и такива, свързани с коронавируса и новите мерки.

Широк отзвук получи неговото изненадващо за всички ни решение и отприщи вълна от коментари. Едни го подкрепят, а други го заклеймяват.

Низамов посочи, че решението на актьора е лично.
„Той е достатъчно зрял, носи глава на раменете си, за да вземе такова решение. Зуека не е 15-годишен хлапак, който взима спонтанни решения, има достатъчно умствен багаж и опит зад гърба си и явно така е преценил. На телефонния номер не отговоря, тъй като ми обясни, че е в някаква дупка и обхвата не е добър. Писахме си на месинджър и му пожелах „на добър час“. Но не си е сменил телефона, същият си е.

Низамов е гневен от това, че Зуека бе оплют незаслужено

Низамов подчерта, че за него е адски тъпо Зуека да бъде оплюван заради това негово решение. „Зузи е свестен човек, душичка, изключително сладък и благ. Четох някакви негативни коментари, че „мишките напускали кораба“ и т.н., което са пълни глупости! Решил е да замине и да живее в чужбина! Какво от това?! Не мога да разбера защо някои хора го демонизират заради неговия избор. В края на краищата, не е тръгнал да избива хора по улиците“.

Режисьорът разкрива, че когато предаването „Господари на ефира“ било спряно, Зуека леко се стресирал.
„Питаше се тогава защо го направиха, на кой бръкнаха в „г*за“. Те се стремяха по всякакъв начин да има справедливост и наистина бяха колектив. На времето, когато съществуваше „Господари на ефира“ дори катаджиите бяха по-толерантни. След спирането на предаването и те започнаха да беснеят по пътищата. Миналата година осъдих два пъти КАТ за безчинства“, споделя Низамов.

В заключение той посочи, че не знае какво точно се е случило, че е накарало Зуека да вземе това решение.
„И за мен дойде като гръм от ясно небе. Жена ми ми каза, че го е прочела. Той заслужава най-доброто, защото всичко, което е постигнал, е благодарение на таланта си и това, че е изключително свестен човек. Не разбирам защо хората изобщо имат мнение по този казус и го нападат, след като го познават единствено от малкия екран. Като не го харесват да изключат телевизора и край! Това си е лично решение“, заключава той, пише show.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.