Анджелина Джоли: Непрестанно се страхувах за децата си докато бях омъжена за Брад!

Гласувайте за статията

Анджелина Джоли проговори за брака с Брад

Анджелина Джоли каза пред Guardian, че се е страхувала за безопасността на децата си, докато е била омъжена за Брад Пит. Тя също така критикува правителството на САЩ за това, че не полагат достатъчно усилия, за да защитят правата на непълнолетните.

В своето интервю актрисата дава доста подробности от живота си. Но най-вече призна, че с Брад имат някои сериозни проблеми. Най-вече по отношение на децата. И още повече, поради факта, че децата им са под тяхно съвместно попечителство – нещо, което устройва актьора, но не и съпругата му. Която се опита да го изхвърли от живота им.

На въпрос какво се е случило, за да започне да се страхува за тяхната безопасност, тя каза, че все още не може да разкрие подробности, тъй като процесът за попечителство продължава. Кимването на главата обаче потвърди, че става дума за домашно насилие.

Анджелина не за първи път обвинява Брад, че е посягал на децата или нея самата. Актрисата обаче за първи път даде ясно да се разбере този факт.

Тя разкритикува Америка като единствената страна, която не е ратифицирала изцяло Конвенцията на ООН за правата на детето (UNCR). И заяви, че Пит е малтретирал словесно и физически сина им Мадокс по време на частен полет.

„Проблемът не започва с един инцидент (говоря за самолетната сцена). Ситуацията е много по-сложна от това“, каза тя.

Пит призна, че е имал проблем с алкохола и че е крещял на Мадокс. Актьорът дори влезе в клиника, за да се пребори със стреса. Но винаги е отричал, да е малтретирал физически. ФБР го оправда и за самолетния инцидент.

Анджелина Джоли живяла в ужас с Брад сн. Инстаграм

Анджелина Джоли живяла в ужас с Брад сн. Инстаграм

Джоли каза, че е съкрушена от случилото се и иска семейството й да продължи да живее нормален живот: „Това се отнася за всички нас, включително и за баща им. Независимо от всичко, ние ще бъдем семейство завинаги.“

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар