Брад Пит шашка с нова професия (Няма да повярвате какво ще прави)

Гласувайте за статията

Брад Пит продава домакински уреди

Холивуд вече не е същият! Дори Брад Пит се преквалифицира.

Пандемията наложи някои от звездите в киното да си потърсят ново препитание заради затворените кина и клубове. Малцина обаче предполагаха, че един от тях ще бъде Брад Пит. А още по-малко са онези, които можеха да предположат, че актьорът ще смени кардинално професията си – т.е., че ще продава прахосмукачки.

Носителят на „Оскар“ и един от най -известните актьори в света – Брад Пит подписа договор с италианския производител на кафе и домакински уреди „De’Longi“.

Компанията наема Пит за търговски представител, т.е. за „посланик“ на марката.

„Нашата група преживя забележителен бум в света на бизнеса през последните години. И в резултат на това разширяване сегментът на домашното еспресо заема централно място“, каза Масимо Гаравала, изпълнителен директор на компанията.

Акциите на „De’Longi“ се повишиха с 1,9 % на фондовата борса в Милано малко след съобщението. И сега са на стойност 39,48 евро. Италианската компания обяви, че е започнала международна кампания за своята марка кафе, с видеоклип, режисиран от филмовия режисьор на „La La Land“ Деймиън Шасел. А Брад Пит влиза в главната роля.

Операторът Линус Сандгрен пък ще отговаря за артистичния облик на кампанията. Музиката е написана от Джъстин Хурвиц, известен с дългогодишното си сътрудничество с Chazelle. Всички те са „носители на Оскар“.

Необичайния подход на технологичния гигант определено изумява хората. Но още повече решението на Брад да се включи по подобен начин в проекта. Засега актьорът не е коментирал решението си, но вече текат спекулации за финансови проблеми. „Той със сигурност има проблеми“, коментират потребители в социалните мрежи.

Брад Пит с ново амплоа сн. Инстаграм

Брад Пит с ново амплоа сн. Инстаграм

Както е известно, актьорът опита да раздели състоянието си с Анджелина Джоли, но делбата на сметките им все още не е приключила. Очевидно в момента е свободен и е решил да смени амплоато. А и да допълни сметката си с още няколко милиона долара.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар