Скандал с погребението на Елизабет Втора (Придворните бесни заради разкритията)

Скандал с погребението на Елизабет Втора (Придворните бесни заради разкритията)
4 (80%) 1 vote

Скандал с погребението на Елизабет Втора

Британската кралица Елизабет Втора е на 95 години и нейната смърт е с кодово име „Операция Лондонски мост“. Погребението ще се състои 10 дни след смъртта й, но инфо за него се пази в строга тайна. Наскоро обаче придворни обявиха, че е станал страхотен скандал, след като подробности от погребението бяха оповестени публично.

Денят на смъртта на кралицата няма да бъде обявен като за национален ден на траур. И на работодателите ще бъде казано да решат сами дали да дадат на работниците почивен ден, или не.

Освен това, в случай на смърт на кралицата всички правителствени и кралски уебсайтове и профили в социалните медии ще бъдат променени, като показват черен банер. А държавните служители няма да могат да бъдат активни в социалните медии. Освен ако не получат одобрение по уважителни причини. И не демонстрират изключително уважително отношение по време на контактите си в социалните мрежи.

Дни след погребението ковчегът на кралица Елизабет II ще се премести. Траурно шествието ще го пренесе от Бъкингамския дворец в Уестминстърския дворец. Съгласно искането на кралицата, дворецът ще бъде отворен за посетители в продължение на три дни, 23 часа на ден. Така всички, които искат да й отдадат последна почит, ще могат да го направят.

VIP лица, които искат да разгледат и ковчега отблизо, според съобщенията ще получат билети, в които ще се посочи часа на посещението. И правото да влязат в залата, където се разполагат останките на кралицата.

Според Politico, които за първи път публикуват документите, правителството е изрази загриженост, дали държавата ще може да се справи с подобно събитие.

След смъртта на Даяна това е основателен въпрос.

Елизабет Втора сн. You Tube

Елизабет Втора сн. You Tube

Различни отдели вече повдигнаха въпроси относно способността на страната да се справи с притока на чуждестранни туристи, пренаселеността на столицата и възможността за терористични атаки.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар