Ким Кардашиян съкрушена след признанията на Кание (Дори не подозирала, че й изневерява)

Ким Кардашиян съкрушена заради разкритията на Кание сн. Инстаграм
0

Ким Кардашиян съкрушена, Кание й кръшкал, а тя не знаела

Ким Кардашиян е съкрушена. Преди дни буквално, Кание Уест разкри, че й изневерява. Рапърът й призна чрез песните си, че й е изневерявал, докато са били женени. Новината се отразила доста разтърсващо на риалити звездата.

Дори след развода на Ким Кардашиян и Кание Уест, отношенията на бившите съпрузи не престават да интригуват обществеността.

А именно, последната пикантерия от брака им идва от близки до рапъра хора. Които уж знаят, че той е изневерил на Ким, спейки с група момичета по време на турне.

Кание изневерявал на Ким и докато се бореше с алкохолната си зависимост. А поверителен източник каза пред Daily Mail, че рапърът е имал повече от един „изблик“. И че хората от неговия екип са напълно наясно с това.

„За тези, които са работили с него, не е тайна, че Кание изневеряваше на Ким“, разкри източникът. И доста ярко описва сесиите на противоречивия рапър.

„Никой не можеше да повярва на това, което казва пред всички. Той изглежда имаше един от своите „епизоди“ и беше маниакален. По -късно той започна да говори глупости и хората се опитаха да го успокоят и да го сложат под контрол. Беше наистина сърцераздирателно да се гледа. Защото беше ясно, че той е много болен и се нуждае от помощ, а начинът, по който се държеше, ясно показваше, че няма да може да крие изневярата си дълго време“ , каза източникът пред The ​​Sun.

Рапърът предизвика спекулации сред феновете, след като проговори за изневярата в новата си песен „Hurricane“ в новия си албум „Donda“.

Ким Кардашиян съкрушена заради разкритията на Кание сн. Инстаграм
Ким Кардашиян съкрушена заради разкритията на Кание сн. Инстаграм

Факт е, че Ким вероятно ще премине през много трудни времена, след като научи за тези истории от живота си чрез музиката на Кание. А и децата им един ден ще разберат какво означават тези текстове. Говори се, че риалити героинята е съкрушена и е изпаднала в тежка депресия след разкритита.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.