Горещи разкрития за Ивайло Вълчев

Сценаристът живее с три жени под един покрив
0

Сценаристът живее с три жени под един покрив

Ивайло Вълчев е сред малкото кадри на Слави Трифонов в парламента, които не са обект на постоянна критика.

Откакто е народен представител, Вълчев далеч не се е отдал само на политика. Напротив – преди месец имаше повод за празнуване.

Ивайло Вълчев
Сценаристът живее с три жени под един покрив

Песента „Заклинание“, която е по негов текст, спечели първата награда на журито и стана любима на публиката на „Бургас и морето“. Поетът депутат няма никакво намерение да зареже писането заради парламентарната трибуна.

Дългогодишният сценарист на Слави е син на известния поет, писател и журналист Ваньо Вълчев. Именно благодарение на него са родени хитовете „Телефонна любов“ на Васил Найденов и „Огън от любов“ на Силвия Кацарова. Израснал в арт среда малкият Ивайло Вълчев пише още от дете. Като по-голям той вече започва да пише и сценарии за тържества.

Настоящият депутати е от първия випуск на Френската гимназия в Бургас. След 12-и клас даже е приет в Сорбоната. Той обаче отказва да замине, за да не натоварва финансово родителите си. Така вместо в Париж, Вълчев се оказва в София където го приемат в Софийския университет без изпит.

През 1992 година, когато е във втори курс, се явява на кастинг за предаването „Ку-ку“. Оттам нататък кариерата му се развива шеметно. Като сценарист работи за „Ку-ку“, „Каналето“, „Хъшове“, „Шоуто на Слави“, „Сървайвър“, „Music idol“, „Гласът на България“.

Ивайло е автор на някои от най-емблематичните песни на Трифонов и „Ку-ку бенд“ като „Френската гимназия“, „Едно ферари с цвят червен“ и „Гергьовден“. Пише текстове за много други български изпълнители. Автор е на различни телевизионни и радио реклами.

Ивайло Вълчев живее с три жени под един покрив. Със съпругата му Мария имат две деца – дъщери. Съпругата му е художник и се занимава с рисуване на керамични съдове. Мария прави всичко сама в ателието си – отлива и моделира съдовете, после ги пече, а накрая всичко рисува на ръка. Трудът донякъде обяснява и високите цени, на които продава, пише blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.