Ето кой заема стола на Алекс Кръстева в Би Ти Ви

Гласувайте за статията

Предложението за новото попълнение не е никак случайно

След като през юли стана ясно, че Алекс Кръстева излиза в майчинство, вече е ясно кой ще седне на стола й в Би Ти Ви.

За никого не е тайна, че Алекс Кръстева е в очакване на първата си рожба.

Алекс Кръстева

Предложението за новото попълнение не е никак случайно

Според един от най-упоритите слухове, който се носи напоследък из коридорите на медията, мястото й ще бъде заето от Галя Щърбева. Припомняме, че преди около година, тя бе уволнена от Нова телевизия. Няма никакво съмнение, че Щърбева би се чувствала удобно в студиото на „Тази събота и неделя“.

Алекс Кръстева, която се оказа и сестра на актрисата и певица Нети Добрева, обяви в края на миналия тв сезон, че е в очакване на първата си рожба.

Предложението именно Галя Щърбева да попълни екипа за следващите поне две години, колкото по закон е отпуска по майчинство, никак не е случайно.
Зад него стоят дългогодишната й колежка и приятелка Лора Крумова, и Диана Любенова, с която също са много добри приятелки. Те дори прекарват летата си заедно из родното Черноморие, пише „Уикенд“.

Самата Алекс Кръстева пък, преди да влезе в ролята на водещ, дълги години бе репортер в „Тази събота и неделя“. Промяната за нея се случи, когато преди 3 години титулярката Мариана Векилска си подаде оставката, за да прави кариера в Брюксел. Малко след това и водещата на „Култ“ Петя Дикова излезе в майчинство, припомня show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар