Гала стартира „На кафе“ с нови панелисти

Гласувайте за статията

Само един от предишните запази мястото си

Остават броени дни, докато Гала се върне на екран с новия сезон на „На кафе“.

Припомняме, че предаването ще стартира на 6 септември. Ето тук обаче идва и моментът с изненадите – в студиото до Гала ще седнат чисто нови панелисти. От кухнята на предаването издават, че те със сигурност ще изненадат зрителите.

Гала

Само един от предишните запази мястото си

След като наскоро стана ясно, че синоптичките Никол Станкулова и Гергана Малкоданска са бременни, се наложи бързо да им бъдат намерени заместници. Ето, че те вече са факт. Това са Милица Гладнишка и Ромина Тасевска. От предишните панелисти мястото си запазва само съпругът на Петя Дикова – Илиян Любомиров.

Юлиан Константинов и Кристина Патрашкова вече няма да се изявяват в женското шоу. На този етап все още не е ясно каква съдба ще има Андреа Банда Банда. За никого не е тайна, че тя също изглежда изчерпана откъм идеи. Въпреки това изглежда има някакъв шанс да се задържи в „На кафе“, пише show.blitz.bg.

Със сигурност Гала няма да определи тазгодишната си лятна отпуска като страхотна. Причина за това е, че дъщеря й Мари се зарази повторно с коронавирус. Това се случи, докато беше на морето, заедно с изгората си. Мари дори успокои почитателите си, че за разлика от първия път, карала вируса по-леко.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар