Кание Уест се изфука: Кръшках на Ким през целия ни брак! (Рапърът втрещи с разкрития)

Кание Уест кръшкал на Ким през целия им брак сн. Инстаграм
0

Кание Уест с шокиращи разкрития

Нищо не е такова, каквото изглежда! Рап звездата Кание Уест се изфука, че е кръшкал на Ким Кардашиян през целият им брак. Музикантът сподели, че е изневерявал на съпругата си буквално под път и над път. Той призна за изневерите си в новата си песен и разкри невероятни подробности от личния си живот.

„Не беше тайна сред тези, които работеха в тясно сътрудничество с Йе, че той е изневерил след раждането на Сейнт.

По време на турнето си в Сейнт Пуебло той се измъкваше от екипа си, признавайки си, че спи с момичета зад гърба на Ким. дори каза, че се е забавлявал с фенки и изпадна в луди подробности за интимните си сесии“, разкрива негов приятел пред „Сън“.

Кание използва новият си албум, за да разкрие подробности от личния си живот. Както и да сподели, че е изневерявал на Ким по време на целият им брак. В песните си музикантът изследва изневярата, при това говорейки от личен опит. Признанията му са доста шокиращи и накараха мнозина да се смутят.

Що се отнася до Ким, екс моделката изглежда доста шокирана от това, което се случва. Бившата риалити звезда неочаквано обяви плановете си за развод по-рано тази година. Тя сподели още, че е все така влюбена в Кание, но неговите състояния я предизвикват. И я карат да се чувства доста несигурна.

Кание доста време обвиняваше Кендъл Дженър, че се е месела в семейния им живот. И дори опитала да го затвори в лудница. Музикантът дори заяви, че е опитвала да го държи вързан за леглото и заключен в семейния му дом.

Но сега открито говори за собствените си грешки, както и за изневярата.

Кание Уест кръшкал на Ким през целия им брак сн. Инстаграм
Кание Уест кръшкал на Ким през целия им брак сн. Инстаграм

„Песента е в известен смисъл негово свидетелство за всичко, което е направил погрешно, и поемане на отговорност за разпадането на брака им“, казва един източник за потенциалния смисъл на песента.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.