Горещ слух за Жени Марчева

Гласувайте за статията

Горещ слух за Жени Марчева

Това лято Жени Марчева обиколи курортите у нас и в Гърция. Впечатление прави, че тя бе без мъжа си Мартин, узна hotArena.

На нито една от снимките на водещата и двете й дъщери не присъстваше бизнесменът. По всичко личи, че те са пътешествали по женски. От началото на лятото телевизионерката е отмаряла в спа хотел в Панагюрище, във вила в Гърция, на язовир Кърджали, в Тететвен, Сапарева баня и на Рилските езера. От всяка дестинация Жени е споделила красиви снимки, на които позира сама.

Според мълвата тя се е разделила с мъжа си.
За раздора между тях се заговори отдавна. Досега името на журналистката многократно е било спрягано в извънбрачни любовни афери. щ

Но напук на слуховете досега те успяваха да закрепят семейството си. Но очевидно бизнесменът вече не е част от живота на звездата. Той винаги е бил на заден план, тъй като Жени е пословична със своя кариеризъм и почти не изпълнявала задълженията си на съпруга. Тя неведнъж е признавала, че никога не е готвила, а за домакинството се грижел изцяло мъжът й. Водещата не крие, че разчита на услугите на домашни помощници, пише Хотарена, позовавайки се на „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар