Слави Трифонов не прилича на себе си. Какво се случва? (ФОТО) Преглеждания: 5292

0
1/5 - (1 vote)

Шоуменът се е променил визуално

Слави Трифонов не се е появявал публично от доста време насам.

Въпреки съмненията, че Дългия се е барикадирал в 5-етажното си имение в „Бояна“ и задава тон на партията си и политическите процеси у нас от всекидневната си, всъщност се оказва, че прословутият диван се намира в новия му офис.

Слави Трифонов
Шоуменът се е променил визуално

Помещението, от което учиндолецът дава Фейсбук интервюта пред подчинения си Тошко Йорданов, всъщност е в сградата на кабеларката му в столичния квартал „Левски Г“.
Че Слави Трифонов все пак напуска строго охранявания си палат и продължава да контролира екипа си лично, свидетелстват и снимки на негови почитатели. Те успели да го издебнат на излизане от също пазения от гардове вход на телевизията му, където не всеки е добре дошъл.

От фотосите, които феновете му са споделили в интернет пространството, се вижда, че след година отсъствие от тв ефира, Слави е променен визуално. Той е драстично отслабнал с поне 30 килограма. И помен няма от напомпаните му мускули. Докато бе в по-добро физическо здраве, чалгарят се хвалеше, че тежи 135 килограма за своите 1,98 см височина.

Теглото му рязко е паднало заради здравословните му проблеми

Заради здравословните му проблеми обаче теглото му рязко паднало и сега е като вейка. Пораженията от боледуването му се забелязват и по лицето му, което зрителите са свикнали да виждат с щедро количество грим по тв екрана. Без професионален макиаж обаче сенките под очите му, превърнали се в морави петна, са меко казано смущаващи.

От снимката, направена преди седмици, се вижда, че придвижващият се по принцип с патерици Слави Трифонов е инструктирал гардовете му да го вземат с джипа буквално от входа на телевизията. По този начин не му се налага да изминава няколко допълнителни метра разстояние, които му причинявали болки.

Суетата обаче не е напуснала лидера на ИТН. Той продължава да харчи баснословни суми за тениски от любимия си дизайнер Филип Плейн. Стойността на фланелката от снимката, както и на тези, които Трифонов носи по време на Фейсбук тирадите си, възлиза на 450 евро за всяка. Кожените якета, с които сме го виждали в неформална обстановка, отново са дело на същия дизайнер. Те струват между 3 и 30 хиляди евро, зависи от кожата, от която са ушити, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.