Няма да повярвате с кого отдъхва бившата жена на Бойко Борисов Преглеждания: 2142

Редица популярни личности имат имоти там
0
Оценете този post

Редица популярни личности имат имоти там

Бившата съпруга на експремиера Бойко Борисов се е отдала на заслужена ваканция.

Д-р Стела Костова и това лято не е успяла да организира прибирането си в България от САЩ. За никого не е тайна, че тя живее и работи там от дълги години.

Бойко Борисов
Редица популярни личности имат имоти там

Лекарката посетила един от любимите си курорти на Калифорнийското крайбрежие – Корона Дел Мар. Мястото e известно с красивите си плажове, които привличат целогодишно знаменитости от цял свят. Морското градче е разположено недалеч от Меката на холивудските звезди – Лос Анджелис. Редица популярни личности имат имоти там.

Сред тях е и самият Бил Гейтс – един от най-богатите хора в света. Лятното му имение, което се оценява на внушителните 43 милиона долара, се намира точно в Дел Мар, където и д-р Костова прекарва ваканцията си. Тя не посещава мястото за пръв път. По време на пътуванията си, екссъпругата на Бойко Борисов винаги е придружавана от домашния си любимец – кучето Бетина.

Преди Ковид-19 да завладее света, лекарката се прибираше значително по-често в родината си, особено през топлите месеци от годината. С дъщеря ѝ Венета имаха традиция да си подаряват пътешествия по женски за по няколко дни.
Двете дами избираха близки дестинации в Европа. Последното място, което се похвалиха в социалните мрежи, че са посетили, беше Виена през 2017 г.

Припомняме, че единствената наследница на Бойко Борисов живее в Банкя заедно с половинката си Иван и двамата си сина – Бойко-младши и по-малкото му братче Иван.

Неотдавна бившата съпруга на лидера на ГЕРБ преживя същински ужас покрай пожарите, които се разразиха в Калифорния, където тя живее. И преди положението в щата е било бедствено.
Този път поне огнената стихия не могла да стигне до нейния квартал и не се наложила евакуация на населението. Преди години обаче ситуацията ескалира и засегна частично дома на Стела. Тогава тя благодари на смелите пожарникари, които са се намесили незабавно, и пожела на приятелите и съседите си да останат в безопасност, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.