Хороскоп за 3 септември, петък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Страхотен ден за бизнес преговори. Той обаче е подходящ и за обсъждане на важни лични въпроси. Намирате убедителни аргументи, обяснявате дори сложни неща по такъв начин, че да станат ясни за всички. Хора, които са се съмнявали във вашите знания и таланти, ще повярват в тях.

СКОРПИОН

Няма за какво да се притеснявате днес. Решаването на трудни въпроси ще ви се отдава много по-лесно от друг път. А и винаги ще се намери някой, който да предложи помощта си. Денят ще бъде особено благоприятен за влюбените, които ги очакват незабравими мигове.

СТРЕЛЕЦ

Отново не лесен ден, през който със сигурност ще постигнете целите си. Препятствията ще преодолеете благодарение на упоритостта си. Всички проблеми са разрешими и вие не се съмнявате в това. Личните отношения ще се развиват хармонично, а вечерта ще се забавлявате с приятели.

КОЗИРОГ

Вие сте енергични и решителни. Готови сте да направите много, за да постигнете целта си. Не поемате рискове там, където това може да бъде избегнато. Разговорът с приятели е вдъхновяващ. Чувствате тяхната подкрепа във всичко и знаете, че няма да останете сами с трудностите.

ВОДОЛЕЙ

Денят няма да бъде напълно безоблачен, но определено ще имате шанс да успеете. Чувствате се свободни и вдъхновени да се заемете с нещо ново. Бързо ще разберете как можете да постигнете целта. Може да разчитате на подкрепата на близките си. Вероятни са парични приходи.

РИБИ

Дипломацията и тактът ще ви бъдат полезни днес. Има много причини за разногласия с другите, но не искате да се карате с никого. Миролюбието и доброжелателността ви правят особено привлекателни. Със сигурност някой ще иска да ви опознае по-добре и да се сприятели с вас.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар