Хороскоп за 3 септември, петък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Не винаги ще е възможно да се справите с нещата толкова бързо, колкото бихте искали. През първата половина на деня са възможни неприятности и досадни инциденти. Всички трудности, които възникват, са преодолими, а наблизо ще има хора, които ще са готови да ви подкрепят.

ТЕЛЕЦ

Опитайте се да не губите спокойствие, без значение как ще протича денят. Едва ли ще бъде лесно, но ако се държите правилно, можете да постигнете много. Разчитайте на опита си. Той ще помогне за решаването на сложни проблеми и ще ви помогне да намерите правилните отговори.

БЛИЗНАЦИ

Прекрасен ден, ползотворен и интересен. Днес сте особено изобретателни, ще имате много разумни идеи, които могат да бъдат реализирани незабавно. Приятели и познати са готови да подкрепят много от вашите начинания. Денят е подходящ за закупуване на полезни неща. Вечерта ще ви зарадва с добри новини.

РАК

Първата половина на деня ще бъде интересна и благоприятна. Тя ще е подходяща и за нови начинания. Бързо ще разбирате как да действате, за да постигнете целите си. Вие добре разбирате какво искат околните и винаги намирате нужните думи. Няма да пропуснете възможността да увеличите доходите си.

ЛЪВ

Малко вероятно е денят да мине без разногласия и спорове. Те обаче често ще се оказват полезни и ще ви помагат да се ориентирате в трудни ситуации, както и да изберете най-доброто от няколко възможни решения. Вслушвате се внимателно в думите на другите и извличате максимална полза от тях.

ДЕВА

Склонни сте да надценявате възможностите си, затова не бързайте и внимавайте с взимането на решения. Имайте това предвид и ще избегнете разочарование и напразни надежди. Каквото и да предприемете, опитайте се да доведете докрай започнатото. Вечерта релаксирайте в компанията на любими хора.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар