Лора Крумова влиза в тежка битка с…

Гласувайте за статията

Тя няма търпение да се завърне на екран

Лора Крумова ще влезе в тежка битка още със старта на новия телевизионен сезон след броени дни.

Той се очертава изключително горещ.

Вече е ясно, че една от емблематичните тв водещи се завръща на екран след четиригодишна пауза. През това време Лора Крумова първо бе по майчинство, а след това – зад кадър.

Лора Крумова

Тя няма търпение да се завърне на екран

Доскорошната редакторка в големия провал на Би Ти Ви – вечерното шоу на Николаос Цитиридис, е новата водеща на „Неделята на Нова“.

В средата на май най-неочаквано основното публицистично-обзорното предаване на медията за седмицата внезапно остана без водеща. Това се случи, след като титулярката Мая Костадинова реши да напусне, без да уведоми нито колегите си, нито ръководството. На стола на Костадинова на пожар седна продуцентът на програмата Симеон Белев.

След няколко дни обаче, той отново ще мине зад камерите. Пред тях пък ще застане Лора Крумова. Припомняме, че Би Ти Ви обявиха, че логично се разделят с журналистката в ролята й на зам.-главен редактор на шоуто на Цитиридис. С качването му изцяло онлайн, „засиления му хумористичен тон и по-динамичния мултиплатформен формат не е в нейния стил“.

Тежката битка стартира след броени дни

Лора няма търпение да се завърне на екран, тъй като именно там се чувства в стихията си, коментират телевизионери.

41-годишната Крумова ще има нелеката задача да се бори за рейтинг със Светослав Иванов. Предаването му по Би Ти Ви – „120 минути“, върви на гърба на „Неделята на Нова“. Лора обаче била амбицирана да направи гръмовно завръщане. Тя е амбицирана да докаже, че въпреки паузата от четири години не е загубила тренинг и отново може да блести пред камера с професионализма си.

Междувременно красивата блондинка се е подложила на строга диета, за да се повтали преди завръщането си на малкия екран.
Не е тайна, че Крумова е предразположена към напълняване и постоянно води битка с килограмите. Покрай пандемията и работата си зад кадър при Цитиридис се бе позапуснала.

Сега обаче новата й работа била голям стимул, за да влезе отново във форма, издават от тв средите.
За последно, преди да излезе по майчинство с дъщеря си Мина, Крумова бе водеща на „Събуди се“, където мястото й зае Мартина Ганчева.

Преди това пък Лора водеше заедно с приятелката си Галя Щърбева несъществуващото вече публицистично предаване „Комбина“, отново по Нова тв.
Именно там е преминала основната част от нейната кариера, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар