Какво се случва с Емилия?

Гласувайте за статията

Къде изчезна Емилия?

Вече втори месец няма никаква вест от Емилия.

Певицата се покри и никой не знае какво се случва с нея. Неочаквано още в средата на юли тя съобщи, че временно преустановява всичките си изяви.

„Поради непредвидени обстоятелства всички участия и изяви на Емилия на този етап се налага да бъдат преустановени“, написа преди два месеца администраторът на нейната фен страница в инстаграм.

От този момент не са качвани нови снимки в нейната страница. Феновете й подозират, че вероятно тя е бременна, пише Хотарена, позовавайки се на „България Днес“.

„Много съм щастлива от резултатите, които показва „Турбуленция”, от цялото внимание, вашата любов и загриженост, но имах нужда да забавя темпото. Предстоят все по-интересни проекти, за които нямам търпение да ви споделя, но те изискват цялото ми внимание и време. Благодаря ви”, гласи един от последните постове на Емилия в мрежата.

Дни по-късно тя сподели свои кадри, на един от които коремът й изглежда подозрително голям. Фотосът е заснет броени часове преди рождения ден на мъжа й Жорж Башур на 21 юли.

„Отношението е нещо малко, но с голямо значение. Уважението е също толкова малко но с трайно значение в живота ни. Любовта ли? Тя е за смелите. Тя е за търпеливите. Тя не винаги е лесна, но винаги си заслужава! Честит рожден ден на моята луда и истинска любов Жорж”, написа Емилия по повод рождения ден на любимия си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар