Гъзария: Депутат на Слави Трифонов не носи ризи под 2 бона! (виж тук)

Гласувайте за статията

Депутат на Слави Трифонов парадира с богатство!

Депутатът с най-скъп гардероб в 45-ия парламент се оказа Радостин Василев от „Има такъв народ“. В пленарната зала гласеният за спортен министър в попадналите проектокабинети на Слави Трифонов се появява с ненатрапчиви двуцветни костюми, но в ежедневието носи фрапантни дрехи, чиито маркови етикети и емблеми се виждат от самолет.

Слави Трифонов

Слави Трифонов има странен подбор на депутати

В социалните мрежи адвокатът позира със сатенена риза на италианската модна къща Версаче, чиито цени са минимум 1000 евро. Част от тениските му пък струват по 700 лв. всяка и са част от колекцията на дизайнера Филип Плейн.

Последният е категоричен любимец на Слави Трифонов, който притежава десетките дрехи на марката. Явно тениските на Плейн са униформа в редакцията на ИТН както и сред близките на Дългия, защото отявлени фенове на марката са и сестра му Петя, мъжът й Владимир и племенникът на Трифонов – Теодор.

Радостин Василев е сред депутатите, които демонстрират най-лъскав живот. Той често води семейството си на почивка в Дубай. Женен е и има син. Москва и Истанбул са другите му любими дестинации.

Василев е близък до сърцето на Трифонов и заради приятелството му с неговата сестра Петя. Те често са засичани на неформални срещи из кафенетата на родния Плевен, където се говори, че именно тя е сивият кардинал в ИТН, пише сайтът Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар