Йорданка Христова претърпя операция по спешност Преглеждания: 952

0
Оценете този post

Йорданка Христова се оперира по спешност

Йорданка Христова оперира дясното си око по спешност. Певицата е била диагностицирана с катаракта – заболяването е известно още като перде, научи HotArena.

Манипулацията е преминала успешно. Наложило се естрадната певица да бъде оперирана по спешност, тъй като дълго време отлагала операцията. Резултатът бил налице веднага и сега Йорданка се шегувала с приятелите си, че вече си виждала всички бръчки на лицето.
От години 77-годишната изпълнителка е привърженик на здравословния начин на живот и полага грижи за себе си. Тя редовно ходи на профилактични прегледи. Йорданка Христова обръща внимание най-вече на щитовидната си жлеза, която преди години й създаваше проблеми. Още през 2003 година, след серия от лични драми и силно напрежение, тя получила възел. Обиколила всичко ендокринолози в столицата, но в крайна сметка не могла да се довери на никого за операция.

Тогава се свързала с потомствен лекар онколог от Куба, който й предложил алтернативно лечение.

Огромният възел изчезнал след 2 интервенции. Преди години колежките й коментираха, че тя пътува редовно до острова непрекъснато, за да се среща с покойния вече лидер Фидел Кастро. Но всъщност причината за пътуванията й била свързана със здравословния проблем.

Към днешна дата Йорданка Христова поддържа формата си с йога, по която се запалила именно в Куба, пише Хотарена, позовавайки се на „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.