Хороскоп за 2 септември, четвъртък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

Везни

Денят е много благоприятен за финансите ви – може да получите пари или някаква награда за усилия, които сте положили. Отправят ли ви някакво предложение, не приемайте веднага – обмислете го и, ако е възможно, дори си дайте малко повече време за размисъл.

Скорпион

Днес не правете нещо, само защото някой го изисква от вас, кара ви да се чувствате длъжни или виновни – това означава, че ви манипулират. Ако ще правите компромис, нека решението дойде от сърцето ви, а не да угаждате на друг човек и да пренебрегвате себе си.

Стрелец

Днес може успешно да започнете нов творчески проект, стига да сте готови да вложите и солидна доза труд. Не бягайте от реалността, потапяйки се в страховете и зависимостите си – така няма да решите проблемите и само ще си навредите.

Козирог

Днес не пренебрегвайте рутинните си задачи, само защото са ви скучни или нещо по-интересно е привлякло вниманието ви – ако не ги свършите сега, после ще ви дойде нанагорно. Не правете драми за щяло и нещяло – ако имате проблем, търсете практично решение.

Водолей

Днес ще ви бъде по-лесно, ако имате малко повече доверие в себе си и в живота – това ще ви помогне да преодолеете някои безпокойства и да се настроите оптимистично. Дори развоят на събитията да не ви е по вкуса, гледайте философски на нещата – сигурно е за добро. Денят е благоприятен за уреждане на правни и финансови въпроси.

Риби

Днес няма да бъдете много стабилни в емоционално отношение – възможно е да ви завладеят силни чувства или страхове. Опитайте се да живеете в реалността и да не се безпокоите за бъдещето – даже да си мислите, че ще се случи нещо недобро, не е сигурно, че опасенията ви ще се оправдаят.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар