Хороскоп за 2 септември, четвъртък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

Овен

Ако днес ви мъчи някакъв проблем, не изпадайте в мрачно настроение, а помислете какво бихте могли да направите, за да промените ситуацията. Не си мислете, че нищо не зависи от вас – във всеки момент може да направите избор и да промените курса.

Телец

Днес изпълнявайте най-вече неотложни задачи. Не се натоварвайте излишно с работа – дори да го направите, действията ви няма да доведат до кой знае какви резултати. Ако се чувствате зле физически, имайте предвид, че състоянието ви може да се дължи на  стрес или на прекалена преумора, така че лекувайте не само тялото, но и душата си.

Близнаци

Днес може да имате притеснения във връзка с финансов въпрос, да се наложи да връщате пари или пък вие да получите пари, които сте дали назаем. Какъвто и да е случаят, сега не е моментът да предприемате рискове в тази област, защото може да заложите на грешната карта. Добре би било също да имате мярка при преследването на удоволствия.

Рак

Днес, дори да се опитате да игнорирате някаква истина, тя ще ви застига, така че по-добре бъдете искрени със себе си и с околните. Отказът да поемете отговорност за нещо, което сте направили преди, няма да улесни положението – така че по-добре се изправете срещу миналото и вижте какво бихте могли да направите.

Лъв

Днес къщната работа ще ви спори, така че не отлагайте за друг ден почистването и подреждането на дома. По възможност не подписвайте договори и не поемайте нови ангажименти – има вероятност или да ви подведат, или вие да не спазите договорката.

Дева

Днес може да получите пари или нещо материално. И ако това се случи, ще стане от само себе си – няма да е нужно да упорствате за каквото и да било или да предприемате рисковани действия, особено що се отнася до парите. Не се насилвайте да живеете и да работите на пълни обороти, защото ще се преуморите.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар