Мария Бакалова изненада родителката си с тузарски подарък

Гласувайте за статията

Мария Бакалова подари на майка си скъп подарък

Майката на Мария Бакалова- Румяна, се похвали със скъп подарък от щерка си. Гордата родителка която публикува видео как получава скъпарския аксесоар и благодари на Мимето и Долче и Габана.

Чантата цвят бордо струва 1750 евро, което се равнява на повече от 3400 лв, сочи проверка на „България днес“. Вероятно за Мария вече не е проблем да си позволи подобни покупки.

Румяна Бакалова не пропусна възможността да се похвали, че гостува на дъщеря си в Лос Анджелис. Двете дами обикалят най-забележителните места в града. Тази година актрисата не само успя да се прибере в България, но и да заведе майка си отвъд Океана.

Майката на актрисата не крие, че все още не може да приеме, че тя е известна.

„Много хора ми пишат, много жени ми пишат от Америка и ми разказва това как хората там я обичат. И се доверявам, че действително е така. Все пак тези номинации за Оскар не мога да бъдат случайни“, споделя Румяна Бакалова.

„Не знам дали са толкова много хората в България, които не я харесват, но явно, че има някои. Мисля, че го правят нарочно. И те си дават сметка, че това е голямо, което се е случило в крайна сметка. Някой ще каже „Ами, да завист“. Защо завист? И може би е точно завист. Не знам, не искам да ги категоризирам нещата, да ги казвам така в прав текст“, добави майката на Бакалова. Тя разкри още, че се е сблъсквала с доста нелицеприятни коментари по адрес на дъщеря си, пише Марица.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар