Няма да повярвате какво се случва между Румен Радев и Деси

Гласувайте за статията

През последната година имаше редица спекулации за отношенията им

Мнозина не могат да повярват какво се случва в брака на президента Румен Радев и Деси.

Отминалият 12 август е специална дата за президента Румен Радев и втората му жена.
На този ден през 2016 г. двамата минаха под венчилото на тайна церемония в Студентски град. Това се случи в разгара на първата предизборна кампания на Радев за поста на „Дондуков“ 2.

Румен Радев

През последната година имаше редица спекулации за отношенията им

Под обществения натиск след разкритието, че тогавашният генерал от ВВС живее заедно с любовницата си и негова пиарка, двамата решават да сключат т. нар. „полицейски брак“. Така по спешност Румен Радев можел да представя Десислава за своя законна съпруга в медийното пространство.

От сватбата им няма никакви снимки. Церемонията преминала съвсем набързо, само с размяна на подписи пред длъжностното лице и пред кумовете, които Радеви си избрали и помолили за абсолютна дискретност. Пиршество, бяла рокля, букет и „Менделсон“ младоженците не пожелали.

Двамата все пак намерили начин да отбележат годишнината

Макар тази година датата на годишнината им да съвпадна с бурните политически процеси, двамата намерили начин да я отбележат в интимна обстановка. 5-годишнината им като семейство според народните традиции се нарича дървена сватба. Поверието гласи, че петилетката е критичен период за всяко семейство и тогава се появяват сериозни разногласия между партньорите. Статистиката сочи, че често се стига и до раздели.

Като амулети срещу разпадането на брака обичаят предвижда съпругът и съпругата да си подарят един на друг дървени предмети. Смята се още, че това е първата годишнина, която брачните партньори могат да отпразнуват с по-голяма компания. Гостите пък на свой ред трябва да ги дарят с подаръци, изработени от дърво.

През последната година неведнъж покрай семейните взаимоотношения на президента и първата дама имаше редица спекулации. Появи се дори информация, че са били разделени в рамките на няколко месеца. Тогава втората жена на Румен Радев заминала за Щатите при сина си Страхил.

Ситуацията събуди журналистическия интерес, но потърсената за коментар президентша тогава отказа да отрече или потвърди информацията.
Известно време тя не придружаваше Румен Радев по визитите му в страната и чужбина. От пролетта насам обаче, тя отново е навсякъде с него, сякаш е част от антуража му от НСО, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар