Амелия Уиндзор отвя Кейт и Меган с хубост (Обявиха я за най-красива в кралската фамилия – Снимки)

Гласувайте за статията

Братовчедката на Уилям и Хари засенчи краските снахи с красота

Лейди Амелия Уиндзор отвя с красотата си Кейт Мидълтън и Меган Маркъл. За мнозина кралското семейство се свързва преди всичко с двете кралски снахи, които често са сравнявани една с друга . Никоя от тях обаче не е удостоена със званието най -красива жена сред членовете на управляващото семейство на Великобритания, въпреки че мнозина смятат двете херцогини за икони на стила.

За най -красива жена в кралското семейство беше избрана Амелия Уиндзор, близка роднина  на Елизабет II и втора братовчедка на братята Хари и Уилям. Момичето е класирано на 42 -ро място по реда на наследяване на трона. Слава обаче й донесе не само връзката с кралицата, но и модната й кариера.

Лейди Амелия

Според списание Tatler, което й присъди титлата „кралица“ на красотата сред херцогините и принцесите, момичето се оказа по -красиво от Меган Маркъл и Кейт Мидълтън, въпреки голямата им популярност.

Въпреки че лейди Амелия не може да се похвали със същата армия от фенове като съпругите на Хари и Уилям , много лъскави списания наричат ​​момичето основната икона на стил в кралското семейство в продължение на много години. И си има причина: Амелия Уиндзор е професионален модел, който е завладял много подиуми по света. Роднината на кралицата е подписа договор с агенция за модели, с която също работят Кейт Мос, Кара Делевин, Синди Кроуфорд и др. Амелия е любимка на ревютата на модна къща Dolce & Gabbana, затова често блести в луксозните им тоалети.

Но успехът на 26-годишната лейди Уиндзор не свършва дотук. Момичето работи и като редактор на свободна практика в едно от големите списания, тъй като от детството Амелия мечтае да свърже живота си с журналистиката, предават от graziamagazine.ru.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Амелия Уиндзор отвя Кейт и Меган с хубост (Обявиха я за най-красива в кралската фамилия – Снимки)”

  1. Камито

    авг. 31. 2021

    Красива е. Наистина. Браво

Добавете коментар