Лео ди Каприо израсъл в сиромашия (Кои звезди минаха през ада, преди да станат богати)

Гласувайте за статията

Семейството на носителя на Оскар нямало пари дори за храна

Въпреки, че Лео ди Каприо е един от най -добрите холивудски актьори и „тежи“ няколко милиона, преди да пробие, животът му не беше никак лесен.

Снимки: crnobelo.com

Носителят на Оскар  не крие трудното си минало и в много интервюта споделя подробности от дните преди да стане известен. Той заяви, че е живял в опасен квартал и родителите му едва са имали пари за храна. Но той вярва, че това го е мотивирало да не се отказва от мечтите си и да успее.

Том Круз е заявил, че освен многобройни семейни проблеми, баща му го малтретирал. Освен това актьорът е бил тормозен от съучениците си през цялото си образование.

За щастие, като всички в списъка, Том не се отказа и днес е един от най -търсените актьори в Холивуд.

Родителите на Еминем бяха много бедни и почти не се грижеха за децата си. Освен това рапърът се затруднявал в намирането на приятели в училище и постоянно бил тормозен от съучениците си.

Излизайки с афро-американци в квартала си, той се интересува от рап и хип-хоп музика, като скоро открива таланта си. С течение на времето Еминем стана най -известният рапър в света, с когото никой не може да се сравни.

Сара Джесика Паркър от „Сексът и градът“ имаше много тревожно детство – родителите й се разведоха, когато тя беше много малка, след което тя къса връзката си с братята и сестрите си. Няколко години след развода майка й се омъжва и има още четири деца от втория си съпруг.

Сара казва, че с толкова много деца семейството й не може да си позволи дори най-елементарните нужди, като ток и вода, така че трябвало да кандидатстват за социално подпомагане.

Когато Сара открива актьорския си талант, тя започва да печели пари на 11 -годишна възраст, като се грижи за цялото семейство, предават от crnobelo.com.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар