Не можеш да откъснеш поглед от новата снимка на актрисата

Деми Мур продължава да удивлява феновете. Холивудската актриса изобщо не се променя през годините. Бившата съпруга на Брус Уилис е майка на три големи дъщери, но изглежда като по-голямата сестра на своите наследници.

Звездата може да се похвали със същата елегантна фигура, както преди няколко десетилетия. Поредното доказателство за това се появи в инстаграма на Деми. Актрисата не е най -активният потребител на социалната мрежа, така че всеки нов кадър на нейната страница неизменно предизвиква вълна от интерес от феновете .

[caption id="attachment_677445" align="aligncenter" width="463"]По-гореща от всякога! Деми Мур изуми с тяло по монокини (Вижте актрисата на 58 – Снимка) Актрисата по-гореща от всякога на 58 г
Снимка: Инстаграм[/caption] Този път звездата се появи в алени монокини със смело деколте, което подчертава буйния й бюст, и тънка талия като на оса. Актрисата умело позира, леко наведена и демонстрира перфектното си тяло в целия му блясък. „Червено горещо лято“ – написа звездата лаконично към кадъра. Феновете веднага я засипаха с много комплименти, буквално я помолиха да сподели още подобни ярки снимки. Наскоро Деми Мур, заедно с дъщерите си, стана героиня на рекламна кампания за марката Andie Swim . Семейството на знаменитостите пробва секси бански в различни цветове, предават от graziamagazine.ru.