Тайният син на Чарлз: Аз съм тъмната тайна на принца и Камила! (Вижте как заплаши кралския род – Снимки)

0

Трябва да се страхуват от мен, а не от Меган, категоричен е Саймън Доранте-Дей

Смятаният за извънбрачен син на Чарлз и Камила, 54 -годишният австралийски инженер Саймън Доранте- Дей смята да докаже, че наистина е тяхно дете във Върховния съд.

Той е роден в Госпорт, близо до Портсмут, през април 1966 г. и едва на 18 месеца е осиновен от британците Карън и Дейвид Дей. Саймън е убеден, че тогавашната 18-годишна Камила го е дала за осиновяване.

Извънбрачния син на кралската двойка

„Баба ми Уинифред, която работеше за кралицата, ми каза, че съм дете на Чарлз и Камила. Някой коментира структурата на челюстта ми и каза, че е същата като на кралицата. „Косата ми беше като косата на Камила“, каза Саймън, обявявайки миналата година, че това ще бъде „най -експлозивното нещо, което някога се е случвало на кралско семейство“.

След това Саймън  заяви, че вместо да се занимава с Хари и Меган, кралското семейство трябва да се страхува от него.

Публичното му появяване скоро беше забравено, но сега той отново заинтригува хората с нова снимка, която сподели в социалните мрежи.

„Принц“ Саймън и Камила

В наистина той сравнява лика си с този на Камила, убеден е, че приликата е повече от очевидна.

„За мен е ясно какво виждам тук. „Освен това знам точно как съм оцелял, знам какви доказателства имам и никой не може да ме убеди в противното“, каза той, когато приятелите му във Facebook му казаха, че приликата е „несъмнено доказателство“.

Ако това, което казва Саймън, е вярно, това означава, че той е бил заченат, когато Чарлз е бил на 17, а Камила на 18, което е в противоречие с официалната история на Чарлз, че се е срещнал с Камила през 1970 г.

Саймън се нарича „принц Саймън“ и твърди, че е убеден, че щеше да бъде открит, ако принцеса Даяна не беше починала.

„ Даяна знаеше, че съществувам и тогава осъзна какво се случва в действителност. „Мисля, че тя стигна дотам, че намери все повече отговори за собствения си живот, за това каква вреда са й причинили и че възнамерява да го направи публично достояние“, убеден е принц Саймън., предават от tocka.com.mk.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.