Анджелина Джоли отново надви Дженифър Анистън (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Анджелина Джоли победи Дженифър Анистън за пореден път

Войната между Анджелина Джоли и Дженифър Анистън продължава, дори и без тяхното съгласие. Още от времето, в което Пит предпочете колежката си от „Мистър и Мисис Смит“ и се разведе с екранната Рейчъл заради нея, светът се раздели на две.

Едната част застанаха зад новото звездно семейство, а другата подкрепиха Анистън в един от най-тежките моменти от живота й.

Съревнование в социалните мрежи

Е, Брад Пит и Анджелина Джоли вече не са заедно, а отношенията между актьора и Дженифър са повече от добри, но това не пречи на феновете да продължават със съревнованието между двете дами.

Сега на преден план излезе битката им в социалните мрежи за най-много последователи. Джоли съвсем наскоро си направи профил, с който иска да разкаже историите на бежанците по цял свят и по този начин да привлече вниманието към тях.

Първата й публикация беше за Афганистан и случващото се там, последвана от данни за това колко хора са избягали от домовете си през последните години.

Подобрен рекорд

Интересът към Джоли беше огромен и тя успя да събере над 2 млн. последователи само за 3 часа. С това тя подобри рекорда, който преди беше държан от, точно така, Дженифър Анистън. Актрисата дори беше удостоена с награда със световен рекорд на Гинес за събирането на един милион последователи за пет часа и 16 минути. Това се случва през октомври 2019-та година.

Тази надпревара не убягна от вниманието на наблюдателни фенове, които шеговито заявиха, че Джоли отново е предпочетена пред Анистън.

Анджелина се среща с Брад Пит на снимачната площадка на филма „Мистър и Мисис Смит“ през 2005-та година. Именно в същата година той прекратява 5-годишния си брак с Дженифър. Това създаде повод за множество спекулации и нападки към Джоли, като фенове я обвиняваха, че е откраднала Пит.

Актрисата обаче по никакъв начин не се притесни от всичко това и продължи връзката си с Брад, като през 2014-та година двамата се женят. Имат шест деца – три осиновени и три биологични. През 2019-та година обаче бракът им приключва.

И докато Брад Пит се опитва отново да намери любовта – през миналото лято той беше забелязан в компанията на Никол Потуралски, като след това се заговори, че има връзка и с Андра Дей – то Анджелина Джоли използва всичките си ресурси да помогне на бежанците.

Анджелина Джоли отново надви Дженифър Анистън сн. Уикипедия

Анджелина Джоли отново надви Дженифър Анистън сн. Уикипедия

В момента последователите й в Инстаграм са над 9 млн., с които тя може да споделя всяка една важна история от света, предават от tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар