Никол Кидман: Исках да имам 10 деца! (Какво още разкри?) Преглеждания: 469

Никол Кидман говори напълно откровено за семейния живот сн. Инстраграм
0
Оценете този post

Никол Кидман говори напълно откровено за семейния живот

Никол Кидман винаги е искала голямо семейство. 54-годишната актриса застава на корицата на списание „Marie Claire“ по случай 25-тата годишнина на австралийския клон.

В него Кидман говори за кариерата и желанието си да има повече деца. „Искаше ми се да имам повече деца, но не ми беше даден този избор“, откровена е тя. Заедно със съпруга си Кийт Ърбан Никол има две дъщери – Сънди Роуз (13) и Фейт Маргарет (10), а от предишния си брак с Том Круз има 28-годишна дъщеря Исабела и 26-годишен син Конър. 

„Щях да се радвам, ако имах 10 деца. Но и сега съм доволна, защото имах възможността да стана майка на още много други деца. Имам шест племенници и племеннички и съм кръстница на 12 малчугани. Обичам майчинството. Обичам децата.

Те са забавни, неподправени и истински. И след това имаш възможност да ги гледаш как растат и поемат по своя път“, казва още актрисата.

Аборт

Докато е женена за Том Круз от 1990 до 2001 година Кидман страда от извънматочна бременност и претърпява аборт в 20-те си години. Докторите й казват, че може никога да не зачене, което кара актрисата и тогавашния й съпруг да осиновят Исабела и Конър. През 2018-та година носителката на „Оскар“ говори за една от най-големите загуби в живота си.

„Знам какво е да искаш. Познавам онова огромно желание, което дори те наранява. И познавам загубата! За загубата от аборт не се говори много в наше време. Това е огромна мъка за жените.

Има огромно количество болка и огромно количество щастие, когато стигнеш до заветния резултат. Обратната страна на цялото болезнено желание е да стигнеш до онзи момент, в който имаш дете“.

През ноември Кидман говори пред „Glamour UK“ и казва, че сестра й Антониа и трите й деца се местят при нея по време на снимките на „Nine Perfect Strangers“ в Австралия.

„Обожавам деца. Казвала съм го и преди, че харесвам повече децата отколкото възрастните. Обичам да съм около деца и в момента с мен живеят пет деца, защото Кийт трябваше да се върне в Нашвил, за да пусне албума си. Затова сестра ми се премести при мен с три от децата си – тя има шест – за да ми помогне в отглеждането на моите“.

Никол Кидман говори напълно откровено за семейния живот сн. Инстраграм
Никол Кидман говори напълно откровено за семейния живот сн. Инстраграм

Никол допълва, че се радва да бъде около деца, защото тяхната перспектива за живота е по-позитивна от тази на възрастните, предават от tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.