Слави Трифонов е истинска развалина (Снимка) Преглеждания: 3927

Слави Трифонов е истинска развалина сн. Фейсбук
0
Оценете този post

Слави Трифонов се придвижва трудно

Слави Трифонов редовно ходи на работа в  телевизия 7/8, чието студио се намира в столичния квартал Левски Г. Екип на „България днес“ засече Слави, който все така се придвижва с два черни лъскави автомобила, но джипът е само един, като другият е сменен с тузарски Mercedes S класа.

Двете возила са плътно едно до друго по столичните и булеварди трудно могат да бъдат приближени от други превозни средства. Макар да карат бързо, шофьорите спазват правилата за движение по пътищата и не се набиват на очи с досадни нарушения.

При пристигането пред телевизията всичко, що е персонал чинно стои и чака началството да влезе в офиса. Вратата на сградата е широко отворена, а портиерът стои мирно до входа. Един от охранителите отваря вратата на колата, за да може Слави да излезе. А това не се случва бързо и си има причина.

В облеклото на Трифонов няма изненада. Отново е с анцуг и скъпа тениска, като този път е заменил чехлите с маратонки на бос крак. Блузката е на световно известна марка, но едва ли е проблем за него да брои  и сериозна сума пари за нещо, което е решил, че иска да притежава.

Слави Трифонов е истинска развалина сн. Фейсбук
Слави Трифонов е истинска развалина сн. Фейсбук

Слави не се разделя с патерицата в дясната ръка. От години той има проблем с крака и трудно се придвижва, като му е невъзможно без помощни средства. Затова и на включванията му по телевизия 7/8 той винаги е седнал на стола зад бюрото, предават от hotarena.net.

Слави се придвижва трудно сн. hotarena.net
Слави се придвижва трудно сн. hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.