Джена пребори Ковид и хукна по участия (Вижте тук) Преглеждания: 616

Джена пребори Ковид и хукна по участия сн. Инстаграм
0
Оценете този post

Джена се бори с вируса повече от 20 дни

Тежък Ковид-19 е изкарала Джена. Вирусът тръшва лошо певицата и я приковава на легло. Положителният тест е причината Джена изненадващо да отмени планираните си изяви в края на миналия месец. Изпълнителката на „Химия“ хваща коварното заболяване в разгара на летния сезон. Къде точно, Джена не казва.

Най-вероятно чалгарката се заразява по време на някое от многобройните си участия. Още щом усеща първите симптоми, Джена се подлага на тест. Резултатът е положителен, а певицата се самоизолира.

Лечението от коварната болест продължава повече от 20 дни, признава Джена. Изпълнителката вече е напълно възстановена. И няма последици по дробовете и други органи вследствие на Ковид-19. Джена се оплаква от обичайните симптоми на вируса, който циркулира из целия свят повече от година и половина.

„След дългото боледуване от неприятната болест коронавирус малко по малко се връщам към нормалното. За щастие и радост, минахме през това и вече сме добре“, споделя певицата, която не дава яснота дали се е налагало да влиза в болница. Както и дали семейството й също е било заразено.

След като е напълно възстановена, Джена хукна по участия. Преди очакваното затваряне певицата се опитва да е на сцената максимално много пъти.

Джена е поредната изпълнителката, която се заразява с коронавируса. Първа го изкара Галена, още в началото на пандемията. Колежката им Преслава също мина през заразата, както и Веско Маринов, Константин и други изпълнители, пише „България днес“.

Джена пребори Ковид и хукна по участия сн. Инстаграм
Джена пребори Ковид и хукна по участия сн. Инстаграм

Засега единствено Глория изкара по-тежко коронавируса. При нея се наложи да бъде хоспитализирана за няколко дни, ала все пак майката на Симона Загорова пребори заразата, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.