Джей Ло обу обувки в тон, но твърде малки (Певицата едва крета с тях – Снимки)

Гласувайте за статията

Звездата пожертва комфорта в името на красотата

Никой не би помислил, че Джей Ло, която заслужено се смята за икона на стила и която е мечтата на милиони мъже по света ще е готова на всичко когато отива на среща с любимия човек.

Бенифър бяха заснети по време на среща. Не без основание се смята, че дори стилът на влюбените с времето става подобен. И Бен, и Дженифър избраха черно и сиво за разходка: звездите изглеждаха просто перфектно заедно.

Снимка: Легион медия

Едва при по-внимателно вглеждане стана ясно, че Лопес все пак е направила една грешка с имиджа си. За полупрозрачен топ и необичайната асиметрична пола тя избра много красиви, но явно малки обувки.

Снимка: Легион медия

„Боли ме, когато видя обувките й и как краката й излизат от тях.“ „Забелязах същото. Никога не разбрах защо жените ходят с тези тесни и неудобни обувки ”,- потребителите на интернет започнаха да пишат в коментарите към снимките, попаднали в чужди таблоиди.

Съдейки по снимките, на Дженифър наистина не й беше много удобно да ходи с тях. Добре, че имаше на кого да разчита и да я подкрепя!, предават от wday.ru.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар