Бомба: Мария движи с охрана из столицата! (още разкрития)

Мария движи с яка охрана
0

Мария се движи с охрана!

Личен шофьор и охрана следват неотлъчно Мария по петите. Певицата, която често посещава козметични салони, за да се разкраси, вече не се придвижва сама.

Мария
Мария движи с яка охрана

Зоркото око на вестник „България днес“ хвана Мария по време на часа й за маникюр и педикюр. Докато миньончето на поп фолка чинно е обслужвана от любимата си маникюристка, пред салона я чака млад здравеняк.

Момчето, което кротко пие кафе в продължение на един час, се качи на шофьорското място в лъскавото возило след края на процедурите, за да придружи шефката си до следващата й спирка.

Бившата звезда на „Пайнер“ явно няма нищо против да свали поне един от товарите на плещите си и се доверява на избора на Мирослав – шофьор да поеме част от задачите й.

Мария и Мирослав се върнаха преди броени дни от дълга лятна ваканция в Гърция. Освен че се насладиха на времето, което прекарват заедно, певицата използва момента да запознае мъжа си с майка си. Не е тайна, че двете са много близки и попфолк иконата цени мнението й.

Децата на двойката също пътуваха с тях. Мария се похвали в мрежата, че Марая е приела присърце доведеното си братче. Тя е видимо по-голяма от едно от децата на Мирослав. Новата изгора на Мария се занимава с бизнес, но самата тя не пожела да разкрие какъв точно.

Тя изцяло смени сутрешните си ритуали през последните месеци. Сега, вместо да се чуди с коя приятелка да пие кафе, приготвя баници и палачинки за себе си и своя любим.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.