Майката на Мария Бакалова се похвали със скъпа придобивка подарък от дъщеря й (Вижте тук) Преглеждания: 1533

Майката на Мария Бакалова се похвали в социалните мрежи със скъпа чанта сн. hotarena.net
0
Оценете този post

Мария Бакалова направи скъп подарък на майка си

Скъпа чанта подари Мария Бакалова на майка си. Затова се похвали в социалните мрежи родителката й Румяна, която публикува видео как получава скъпарския аксесоар и благодари на Мимето и Долче и Габана.

Проверка на „България днес“ показа, че чантата цвят бордо струва 1750 евро, което се равнява на повече от 3400 лв. Вероятно за Мария вече не е проблем да си позволи подобни покупки.

Румяна Бакалова не пропусна да се похвали, че гостува на дъщеря си в Лос Анджелис. Двете заедно обикалят емблематични места в града. Тази година  актрисата не само успя да се прибере в България, но и да заведе майка си отвъд Океана.

„Още не мога да приема, че е известна. Много хора ми пишат, много жени ми пишат от Америка и ми разказват това как хората там я обичат. И се доверявам, че действително е така. Все пак тези номинации за Оскар не мога да бъдат случайни.

Не знам дали са толкова много хората в България, които не я харесват, но явно, че има някои. В себе си го мисля, че го правят по някакъв начин нарочно. И те си дават сметка, че това е голямо, което се е случило в крайна сметка.

Майката на Мария Бакалова се похвали в социалните мрежи със скъпа чанта сн. hotarena.net
Майката на Мария Бакалова се похвали в социалните мрежи със скъпа чанта сн. hotarena.net

Някой ще каже „Ами, да завист“. Защо завист? И може би е точно завист. Не знам, не искам да ги категоризирам нещата, да ги казвам така в прав текст“, заяви Румяна Бакалова, която сподели, че в социалните мрежи се е сблъсквала с доста нелицеприятни коментари, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.