Яница и Момчил от „Един за друг“ се разведоха (Подробности) Преглеждания: 2849

Яница и Момчил от "Един за друг" се разведоха сн. hotarena.net
0
Оценете този post

Яница и Момчил от „Един за друг“ се разделиха

Яница и Момчил от втория сезон на романтичното шоу „Един за друг“ се разделиха. Те завършиха на четвърто място в риалитито.

Двамата се женят през миналото лято, ала бракът им продължава по-малко от година. Красавицата вече е сменила фамилията си и се представя в  социалните мрежи като Касабова. Изтрива всички общи снимки с Момчил в профилите си.

Именно раздялата между огнената мадама и Момчил е причината тя да не е гост на сватбата на друга двойка от шоуто Тина и Станимир. Разривът в отношенията на двойката от Силистра настъпва малко след отпадането им от риалитито.

Докато са във вилата на любовта Яница и Момчил си дават сметка, че въобще не са един за друг. Въпреки че са заедно повече от три години, двойката постоянно се кара. Яница е с доста пиперлив език и избухлив характер. Дни след излизането от шоуто двамата се разделят и започват нов живот.

Яница и Момчил от "Един за друг" се разведоха сн. hotarena.net
Яница и Момчил от „Един за друг“ се разведоха сн. hotarena.net

Докато е омъжена за Момчил Яница работи в общината в родния си град Силистра. След раздялата е засечена да работи по морето. От началото на сезона бачка на Златни пясъци, където  раздава флаери и кани хората в елитен ресторант, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.