Парис Хилтън сподели детайли около церемонията с Картър Ръм

Сватбата на Парис Хилтън ще бъде едно епично преживяване. 40-годишната милионерска наследница гостува в предаването "The Tonight Show" и сподели няколко детайла около предстоящата церемония с Картър Ръм.

Напрежение

Според нея, планирането на сватбата е доста стресиращ процес и голяма част от напрежението може да идва от огромните желания, които самата булка има. "Ще бъде тридневен купон. Ще направим доста неща", казва Хилтън, отбелязвайки че засега е избрала само сватбената си рокля. Въпреки че звездата твърди, че не е много суетна, признава, че най-вероятно една рокля няма да й бъде достатъчна. 

Тоалети за сватбата

"Най-вероятно ще има доста рокли, около 10. Обичам да сменям тоалети", продължи Парис, добавяйки че младоженецът най-вероятно ще заложи само на един костюм, защото не е чак толкова обсебен от модата. Хилтън казва пред Джими Фалън, че въпреки стреса около организирането на сватбата, няма търпение да запознае феновете си с Картър Ръм в предстоящия документален проект "Paris in Love", който ще бъде излъчен в "Peacock".

Завръщане към телевизията

Новото шоу бележи завръщането на наследницата към телевизията, след като дълго време стоя настрана от малкия екран. Сватбата й с Ръм също ще бъде заснета и показана на зрителите. "Чувствах, че епизодите приключиха по чудесен начин, но в същото време исках да покажа на феновете си, че съм намерила своя принц и приказката ми има щастлив край", обяснява Хилтън.

Годеж

Тя се сгоди за Картър Ръм на 13-ти февруари по време на празненствата за 40-тия й рожден ден. Тогава двамата заминаха на частен остров, а пръстенът беше специално направен за Парис. Диамантеното бижу, което включва няколко карата и изумруди, е направено от бижутера Жан Дусет, който е пра-правнук на известния бижутер Луи Картие. В интервю за "Vogue" Хилтън сподели, че няма търпение за следващата глава от живота си и се радва, че има толкова прекрасен партньор до себе си, който я подкрепя във всяко едно отношение. "И двамата превръщаме другия в по-добър човек. Той напълно си заслужи чакането!", допълва тя. Двойката започва да излиза през 2019-та година и не смята, че прибързва със сватбата. [caption id="attachment_677008" align="aligncenter" width="196"]Парис Хилтън сменя 10 рокли на сватбата си сн. Инстгарам Парис Хилтън сменя 10 рокли на сватбата си сн. Инстгарам[/caption] След грандиозната церемония, Хилтън ще насочи мислите си към създаване на семейство. Преди няколко месеца тя отхвърли слуховете, че е бременна и заяви, че подобни планове може да прави чак през 2022 година, предават от tialoto.bg.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)