Мария се придвижва с лична охрана (Вижте тук) Преглеждания: 1043

Личен шофьор и охрана следват неотлъчно Мария по петите сн. Инстаграм
0
Оценете този post

Личен шофьор и охрана следват неотлъчно Мария по петите

Личен шофьор и охрана следват неотлъчно Мария по петите. Певицата, която често посещава козметични салони, за да се разкраси, вече не се придвижва сама.

Зоркото око на „България днес“ хвана Мария по време на часа й за маникюр и педикюр. Докато миньончето на поп фолка чинно е обслужвана от любимата си маникюристка, пред салона я чака млад здравеняк.

Момчето, което кротко пие кафе в продължение на един час, се качи на шофьорското място в лъскавото возило след края на процедурите, за да придружи шефката си до следващата й спирка.

Бившата звезда на „Пайнер“ явно няма нищо против да свали поне един от товарите на плещите си и се доверява на избора на Мирослав – шофьор да поеме част от задачите й.

Мария и Мирослав се върнаха преди броени дни от дълга лятна ваканция в Гърция. Освен че се насладиха на времето, което прекарват заедно, певицата използва момента да запознае мъжа си с майка си. Не е тайна, че двете са много близки и попфолк иконата цени мнението й. Децата на двойката също пътуваха с тях.

Мария се похвали в мрежата, че Марая е приела присърце доведеното си братче. Тя е видимо по-голяма от едно от децата на Мирослав. Новата изгора на Мария се занимава с бизнес, но самата тя не пожела да разкрие какъв точно.

Личен шофьор и охрана следват неотлъчно Мария по петите сн. Инстаграм
Личен шофьор и охрана следват неотлъчно Мария по петите сн. Инстаграм

Тя изцяло смени сутрешните си ритуали през последните месеци. Сега, вместо да се чуди с коя приятелка да пие кафе, приготвя баници и палачинки за себе си и своя любим, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.