Андреа Банда Банда прави собствено шоу? (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Андреа Банда Банда от „На кафе“ търси промяна след четири години в сутрешния ефир

Андреа Банда Банда от „На кафе“ търси промяна след четири години в сутрешния ефир. . Влогърката и водеща Андреа Бандова, известна като Банда Банда, търси нови хоризонти в професията си, пише „България днес“. Самата тя сподели, че има идея, която вече е казала на продуцентите си на „На кафе“ за различно предаване, което да се завърти в ефира на Нова телевизия.

Не е ясно дали хрумката й е одобрена от шефовете на телевизията. От известно време Андреа желае нов път в професионален план и разкрива, че има чувството, че тъпче на едно място и иска ново развитие.

„Мъчи ме мисълта какво да правя от следващия сезон, защото имам нужда от нещо по-различно. И като ще е ново – да е по-добро“, разкрива водещата на почитателите си. По-късно тя допълни, че идеята й е на кантар да се случи.

Предстояла среща с екипа и тепърва ще се разберат подробностите, но Банда била страшно вдъхновена и вярва, че такъв формат има място в родния ефир.

Андреа Банда Банда прави собствено шоу? сн. Инстаграм

Андреа Банда Банда прави собствено шоу? сн. Инстаграм

В краен случай тя щяла да развие проекта си в социалните мрежи, мястото, откъдето доби широка популярност, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар