Фики стана баща за втори път (Вижте как кръстиха бебето)

Гласувайте за статията

Фики стана баща на момиченце

В събота, на 21-ви август сутринта, съпругата на Фики Стораро – Гюлджан, му роди дъщеря, която кръстиха Еслем. Раждането на бебето е минало безпроблемно и  майката и малката принцеса се чувстват добре.

Фики пръв сподели радостната вест, като публикува в официалните си профили в социалните мрежи снимка, на която държи детска ръчичка. „Баща на дъщеря! Едно малко приказно ангелче се роди тази сутрин и вече съм баща на дъщеря!

Добре дошла на този свят, Еслем!“, написа поп фолк изпълнителят към кадъра. Фики и съпругата му Гюлджан станаха родители за първи път на 16-ти февруари 2018-та година. Тогава на бял свят се появи синът им Тони Младши. А малката Еслем е първо момиченце от много поколения насам в рода на Тони Стораро и цялата фамилия е много щастлива от появата й, пише 24chasa.bg.

Щастливият дядо също сподели снимка в Инстаграм, за да оповести раждането на внучка си. „Днес съм най-щастливият човек на земята, роди се нашата дългоочаквана принцеса“, написа Тони Стораро. И веднага заваляха хиляди пожелания от фенове и колеги на поп фолк изпълнителя.

Фики стана баща на малката Еслем сн. Инстаграм

Фики стана баща на малката Еслем сн. Инстаграм

„Най-хубавата новина, Тони! Да ви е здрава и много да радва семейство Стораро!“, написа Галена. „Честита радост! Да е здрава и да е гордост за цялото семейство!“, поздрави семейство Стораро и Алисия.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fiki (@fikistoraro)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Toni Storaro (@toni_storaro)

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар