Руслан Мъйнов се сдоби с…

Руслан Мъйнов се сдоби с…
1 (20%) 1 vote

Имотът се намира в местността „Странджата“

Актьорът и певец Руслан Мъйнов може да се похвали с нова придобивка.

Той си купи къща в Арбанаси, където смята да си почива, пише „Борба“.

Певецът, който доби популярност в „Шоуто на Слави“, а в момента е една от звездите в „Комиците“, е взел наскоро имота. Той е купил къщата от популярния в миналото предприемач Кангасейрото. Тя се намира в най-високата точка на баровското село, което има статут и на архитектурен резерват.

Руслан Мъйнов

Имотът се намира в местността „Странджата“

Неотдавна обаче Руслан Мъйнов е депозирал молба в Община Велико Търново за закупуване на още два имота от близо декар. Те са разположени в съседство с неговите.
Зелена светлина за сделката е дал и местният кмет Тошо Кръстев.

Руслан Мъйнов се надява да получи два общински терена с площ съответно 799 кв. м. и 288 кв. м. в местността „Странджата“, намираща се вдясно на предела край пътя от старата столица към Горна Оряховица. Оттук започва и вилната зона на железничарския град.

Лицензиран оценител е дал 17 хил. лв. начална цена за първия имот и малко над 4 хил. лв. за втория. По закон всеки желаещ да вземе общинска собственост трябва да се яви на търг или конкурс, не може да разчита на директно придобиване. Така Мъйнов ще трябва да наддава в процедура, която организира Община Велико Търново. Кметът Даниел Панов вече е наредил тя да бъде подготвена, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар