Честито! Скарлет Йохансон с ново бебе (Всичко за щастливото събитие)

Гласувайте за статията

Скарлет Йохансон роди второто си дете.

Актрисата от Черната вдовица „наскоро“ посрещна второ бебе със съпруга си Колин Джост, потвърди самата тя пред People чрез свой представител.

Йохансон, на 36 години, вече е горда майка на дъщеря – Роуз Дороти, на шест, – плод на брака й с бившия й съпруг , френския журналист Ромен Дориак.

Това е първото дете за новобрачната семейна двойка. Новината за бременността й дойде за първи път в началото на юли, след като актрисата предизвика слухове, когато пропусна няколко събития за филма си от Marvel – „Black Widow“. Новината, че е бременна и й предстои да роди избухна с пълна сила, след като се разбра, че Скарлет наистина е в очакване на втора рожба.

Йохансон и играчът на SNL Jost за първи път бяха свързани през пролетта на 2017 г., след като тя беше домакин на популярно вариете шоу.

Те бяха видени да се целуват през май и излязоха публично заедно за първи път след декември. Той й предложи брак през май 2019 г. със зашеметяващ 11-каратов светлокафяв диамант, а пръстенът се оценява на цена от 450 000 долара.

И въпреки че сватбените им планове се провалиха поради пандемията, те избраха да продължат напред с дискретна церемония през октомври 2020 г. в дома на актрисата в Палисейдс, Ню Йорк.

Обсъждайки сватбата им, Йохансон по -късно каза, че се е стремила да създаде церемония, която е трябвало да бъде интимна, а не нещо, което се чувства „ограничено“ от правилата за блокиране.

Скарлет Йохансон - отново майка сн. Инстаграм

Скарлет Йохансон – отново майка сн. Инстаграм

„Мисля, че само поддържането на идеята интимност и лека тържественост накараха гостите да се чувстват специални“, каза тя пред списание People. „Искахме всичко да се усеща така, сякаш има умишлена интимност, а не нещо, което се чувства като ограничено от всички тези неща покрай пандемията.“, добави още звездата. Засега няма информация нито за пола на бебето, нито за името, което двойката е избрала.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар