Златните момичета с трогателен жест в памет на Ванга

0

Златните момичета с трогателен жест в памет на Ванга

Преди да заминат за Токио златните момичета посетиха Рупите. И след завръщането си от там те занесоха медалите си от Токио при Ванга. Само няколко дни след завръщането си от Олимпиадата гимнастичките посетиха Рупите.

Те пристигнаха в комплекса, където са домът и гробът на пророчицата, с медалите на гърди. Треньорките им Весела Димитрова и Михаела Маевска също бяха с тях. И двама от приятелите на грациите – Дейвид Хъдълстоун (приятелят на Ерика Зафирова) и Мартин Стоянов (приятелят на Лаура Траатс) също ги придружиха. Всички те минаха през църквата в комплекса. След това направиха традиционните снимки пред огромния каменен кръст, който се свързва с благополучие. Той е направен от фондация „Ванга“ през 2009 г. по заръка на пророчицата в памет на загиналите от вулкана Кожух.

Първото място в България, което златните момичета посетиха след завръщането си, е именно Рупите. И това не е случайно. Дни преди да заминат за Япония, грациите също бяха на духовното място. Молитвите, които те отправиха към пророчицата, дадоха резултат. Затова те решиха да занесат медалите си на мястото, което ги зареди за успеха, пише Марица.бг.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.