Пестеливостта си херцогинята наследи от майка си Карол

39-годишната Кейт Мидълтън често пазарува в редовни супермаркети и лети с нискотарифни полети. Такъв разумен подход за харчене на  херцогиня  на Кеймбридж беше оценен от британците.

Съпругата на принц Уилям е един от най -известните старши членове на кралското семейство. Херцозите разполагат с кралско богатство и живеят в скъпи резиденции. Но това не им пречи да спестяват.

Кейт е фен на обикновния живот. Наричат ​​я най -пестеливата в кралското семейство. Мидълтън е фен на IKEA. Тя е обзавела с достъпната марка спалните на децата си - принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

[caption id="attachment_676679" align="aligncenter" width="500"]Икономичната херцогиня! Кейт Мидълтън е най - пестеливата в кралското семейство Херцогинята е идеалния образ на бъдеща съпруга на британския крал[/caption] Бъдещата съпруга на краля често променя дизайнерските си вечерни рокли и излиза с тях няколко години по -късно. По -рано тази година Кейт преработи дългите ботуши с пискюли от Penelope Chilvers. Тя купи ботушите преди 17 години за 475 паунда. Кейт е видяна с тях за първи път в двореца Бленхайм през 2004 г. и ги обува отново година по -късно на фестивала в Глостършир Гаткомб. Тя носеше същите по време на тричасова разходка в Бутан през 2016 г. Миналия ноември Мидълтън  отново ги избра, когато посещаваше началното училище Робин Худ в Лондон.

Херцогинята на Кеймбридж понякога допълва външния си вид с аксесоари от бюджетни марки. И така, на Фестивала на цветята в Челси тя се появи в обеци Accessorize на стойност 8 паунда Тя често предпочита дрехи от масовия пазар - Zara, Gap и други марки, според OK !

Кейт възприе ключовите си умения и възгледи за живота от майка си, Карол Мидълтън. Родителите на Кейт са от обикновени семейства и са постигнали успех сами. Майката на бъдещата херцогиня основава компания, наречена Party Pieces през 1987 г. Тя успя да изгради силен и успешен бизнес, благодаррние на практичността си, предават от cosmo.ru.